Kikiriki sök produkt

Ring och boka på:031-681780

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

t4-335
M2+m3+xxl-335
T4-XXL-med-banksat
bib3xlindas1
bib3xpassup1
bim34xkullavik1
bim34xkullavik3
bim3xekelund1
bie60varruset3
bim-3varruset1

Student

Detta firande har vuxit till ett av årets största, tur för vår del att det är spritt över flera veckor. Alla våra mindre tältmodeller tar slut ganska snabbt så de kunder som är ”sena” får ta en storlek större.

Firandet börjar redan i skolan där flera skolor valt att hyra en scen som de låter studenterna gå ut på för att ta emot folkets jubel och fotograferas. Några väljer dessutom att ha ett tält över scenen för att vädersäkra ceremonin. När vi bygger dessa scener sätter vi alltid ett staket runt då stämningen brukar vara mycket hög.

Festen fortsätter på stan och därefter med en bjudning i hemmet. Här brottas föräldrar med frågan om hur många som kommer och när de kommer. Vi föreslår en sittning med bänkset om det är många ungdomar som kommer då dessa ger plats för exempelvis 32 istället för 24 vid bord/stol och kanske en mix med bord och stol om även äldre personer skall sitta i tältet. Några ståbord gör sig extra bra vid tillfällen när folk ramlar in då och då. Här kan de som ätit färdigt samlas med sitt glas och låta de nya gästerna ta plats vid borden för att äta. Dessutom ger det en härligt avslappnad miljö med både sittande och stående gäster.