Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

Om oss

chefen
Basen för den lyckosamma verksamheten har grundats via Arne Wahlgrens digra bakgrund: 15 år på SE Banken, 25 år med egen resebyrå och 25 år i tältbranschen varav nästan 20 av dem som Rent a Tent i Göteborg. Alla serviceinriktade företag med kunden i fokus. Lyckligtvis har företagen till stor del drivits samtidigt, annars hade Arne varit en gammal glad pensionär just nu. Det är ingen slump att vi haft högsta kreditvärdighet, AAA, sedan 2003!

Under högsäsong är vi ca 15 medarbetare som i ur och skur sliter hårt för att genomföra allt vi tagit på oss. När trycket är lite mindre använder vi mycket av tiden till att fräscha upp, förbättra vårt material och vidareutbilda vår personal.

Vårt motto är att ge allt för kunden och se till att hon får maximalt ut av sin satsning. Vi har ingen målsättning att vara billigast, men vår erfarenhet har lärt oss var priset skall ligga för att kunna erbjuda bra material och bra service. Kikiriki har specialiserat sig på tält, möbler och allt som hör därtill, men mat, serveringspersonal, musiker och ljud överlämnar vi gärna till andra. Det är svårt att vara bäst på allt.