Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

Göteborg Party Centre

 

Göteborg Party Centre är nu en del av Kikiriki Partycenter

 

 

 

 

 

 

 

 

2022 blev ett händelserikt år för oss på Kikiriki Tält & Möbler. Efter över ett decennium av samarbete gick vi samman med Göteborg Party Centre. Med ett nytt lager, större utbud och nya produkter kan vi nu erbjuda ett mer komplett erbjudande inom event, bröllop och uthyrning. 

 

Från och med 2023, är vi glada att presentera oss som ett och samma   bolag under det nya namnet Kikiriki Partycenter. Det är med stor entusiasm och stolthet som vi fortsätter vår verksamhet med samma drivna och kunniga personal fast med ett ännu bredare och större sortiment av produkter och tjänster till olika tillfällen.

Vårt breda sortiment för allt till ditt företagsevenemang, bröllop, student, invigning eller hemmafest blev precis ännu större. Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga medarbetare kommer att fortsätta att leverera det ni känner till men också nya produkter med ännu högre kvalité och service. Behöver ni hyra glas, tallrikar, bestick, garderob, linne, röda mattan och möbler så är vi fortfarande de som vill hjälpa er med det!

 

 

Jag var tidigare kund hos Göteborg Party Centre och har en fråga, vart ska jag vända mig?

 

Du är välkommen att kontakta oss på Kikiriki, du hittar kontaktinformation här. 

Bokning och förfrågningar görs enklast genom att välja produkter lägga dem i varukorgen och därefter checka ut efter du fyllt i
kundinformation. Hela det tidigare tillgängliga utbudet finns i butiken, använd sökfunktionen om det är någon produkt som bytt
meny eller namn. 

 

Välkomna!