Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

talt-transparanttalt-hyra-talt-goteborg
hyra-talt
Talt-vid-event-utanfor-Goteborg
talt-evenemang-invigning
t4-naken-invigning-talt
hyra-talt-goteborg

Första spadtaget

Föregår ofta på lite ”oslipade” markområden varför ett golv i tältet kan öka stämningen markant. Gästerna får en känsla av att någon brytt sig för att göra stunden extra trevlig. Det händer, men inte så ofta, att man dukar upp för en sittande bjudning. Mer vanligt är att det blir en stående bjudning med några ståbord att ställa ifrån sig glasen på.

Vår åsikt är att man inte skall stå och äta med kniv och gaffel vid ett ståbord, då faller hela idén med en stående mottagning. En väsentlig skillnad är att man kan ha ett ståbord för åtta personer om man bara ställer ifrån sig glaset jämfört med 3 personer om man skall ha tallrik och glas på ståbordet.  Vi hyr gärna ut många ståbord, men det är trevligare att fylla tältet med gäster i stället för med ståbord. Maten bör vara anpassad så att man kan hålla tallriken med ena handen och äta med den andra. Ståborden används för att ställa ifrån sig glasen på och eventuellt till att ställa något litet tilltugg på.

En stående mottagning är för oss när man enkelt kan ta sitt glas och förflytta sig till en annan grupp av människor och ställa sitt glas där istället. Detta gör att tillställningen blir mer levande.

Gästerna kommer ofta klädda för den väderlek som råder, så någon större tillsats av värme brukar inte behövas. Är det på vintern och det är ett antal minusgrader kan det kännas skönt välkomnande med 5-10 plusgrader i tältet. Detta kräver normalt ingen större insats. En belysning kan också ge ett varmare intryck, framförallt under den mörka årstiden när himlen ofta är gråmulen.