Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

brollopsstol-bord-talt-taltbrollop
hyra-talt-fodelsedag-midsommar-fest2
bim34xkullavik3
talt-med-golv-till-fest-brollop-pa-landet-dukning-med-runda-bord-3
M2m3xxl-335
t4-335
Chiavari-till-brollop
Chiavari-till-brollop-2
bir15hbg1

Partytält och möbler till Högtidsdagar

Det finns många anledningar till att vilja ha sin fest hemma. En av dem kan vara att man vill visa upp sitt vackra hem, en annan för att slippa betala dyra kostnader för drickan på en restaurang men kanske framförallt för att man vill ha sina nära och kära runt sig i hemmet på högtidsdagen.

Problemen som har dykt upp när vi blir kontaktade är ofta att platsen inte räcker till inomhus. Då är den enkla lösningen att montera ett tält på en plats stor nog att få plats med alla gäster. Vår erfarenhet säger oss att ha några gäster på gräsmattan i ett tält och några inomhus inte blir en bra lösning.

Det man skall tänka på är, kanske framförallt här i sydvästra Sverige, att det kan bli regn och blåst. Därför bör man samla så mycket som möjligt i tältet så att gästerna inte behöver springa ut i onödan. Vi tänker då framförallt på en eventuell buffé, bar, dans mm.

Vi har vid flera tillfällen byggt en tältgång av Baldakintält, för att gästerna skall kunna gå torrskodda mellan tält och hus. Denna lösning kräver dock att vägen mellan tältet och huset inte är kantat av för många trappor, buskar, staket och andra hinder som kommer i vägen för Baldakingången.

En kanske ännu vanligare lösning är att vi bygger ett mindre tält på terrassen och gör en ”vattentät” lösning mot terrassdörren.  Då kan folk röra sig mellan tält och hus utan att riskera bli blöta, eller att det strömmar in kalluft varje gången altandörren öppnas. Detta kan vara ett tält på 10-40 m² dit man flyttar ut buffén, dansen eller kanske bara ett extra utrymme att röra sig på.

Får ni inte plats med alla gäster i samma rum så behöver ni inte skrota era festplaner. Det finns ett mycket trevligt sätt att umgås på som kanske inte slagit igenom helt ännu, men som blir allt vanligare. Bjud på en stående mottagning! Låt folk röra sig fritt i vardagsrummet, köket och kanske i ett tält på terrassen. Ställ ut stationer med ”finger food” på lämpliga platser för att få lite cirkulation. En mycket trevlig plats för maten är i köket. Behåll gärna en soffa där de äldre kan sitta, men ställ sedan ut ett antal ståbord som folk kan samlas vid. På 50m² kan du få plats med 70-80 gäster om du väljer detta alternativ och som vi sagt tidigare, detta gör att tillställningen blir mer levande.