Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

student_fodelsedag_hogtidsdag
student-hyra-talt-stabord
hyra-talt
bim34xkullavik3
M2m3xxl-335
t4-335

Partytält och möbler till Student

Hyr tält till student

Studentfirandet har vuxit de senaste åren och är idag ett tillfälle att inte bara bjuda den närmsta familjen utan även grannar, vänner och bekanta. Detta firande har vuxit till ett av årets största, tur för vår del att det är spritt över flera veckor. Alla våra mindre och medelstora gör-det-själv tält tar slut snabbt när solen tittar fram tidigt på vårkanten så se till att vara ute i god tid om ni vill boka dessa. De lite rejälare Partytält XXL – som också är ett populärt alternativ – levererar, monterar och demonterar enbart vi. 

Hyr möbler till student

Vi tycker att bänkset är en trevlig möbel på en studentskiva om det är många ungdomar som kommer, då dessa ger plats för exempelvis 32 istället för 24 vid bord/stol. Bord och stol kan vara att rekommendera om det är äldre personer eller ni vill att gästerna ska sitta lite mer stationerade. Några ståbord gör sig extra bra vid tillfällen när folk ramlar in då och då, de går att få med strumpa, bordsduk eller bara som de är. Det är också bra om ni vill ha lite rörelse och vill att era gäster ska mingla och vara lite extra sociala. Våra vita ståbord är snygga nog att använda utan duk, är det ojämnt underlag slår vi ett slag för vårt ståbord event Dessutom ger det en härligt avslappnad miljö med både sittande och stående gäster.

Hyr glas, porslin och bestick till student

Vi tycker att det finns tillräckligt mycket annat att stå i under studenttiderna – champagneglas, kaffemuggar, porslin och bestick kan ni lämna åt oss. Välj ett buffépaket som bas och komplettera med de tillbehören du behöver. Materialet hämtas eller levereras i backar – ni ställer sedan tillbaka det efter användning och lämnar disken åt oss. Ni hittar en hel uppsjö med olika porslinspaket till studenten här.