Kikiriki sök produkt

Vid frågor mejla:info@kikiriki.se

Min förfrågan:

Priser: Inkl. moms Exkl. moms

brollop-hyra-stolar-bord-porslin-glas-bestick
brollop-hyra-stolar-bord-porslin-glas-guldbestick
brollop-porslin-glas-guldbestick
brollopsstol-bord-talt-taltbrollop
brollop-stolar-bord-porslin-glas
crossback-porslin-glas-bord-stolar-brollop
hyra-brollop-talt-transparant-kikiriki
hyra-goteborg-brollop-stolar-bord-porslin-glas
t4-335
Chiavari-till-brollop
Chiavari-till-brollop-2

Tält och möbler till Bröllop

Bröllopstält

Bröllopet, livets största och viktigaste fest, kräver ofta lite mer plats än andra fester. En del vill ha extra plats för scen till musik, presentbord och gärna kunna dansa bröllopsvalsen utan att plocka undan för många bord. Andra vill ha generös plats mellan stolarna, därför blir de flesta möbleringsförslagen vi gör mycket personliga. Kika gärna bland möbleringsförslagen i möbleringsguiden för att definiera storlek på tältet ni behöver. För oss är inget bröllop för litet och inget är heller för stort. Det är viktigt att ha en klar bild av hur många som kommer så att man dimensionerar tältet rätt – inte för stort och inte för litet. Skillnaden mellan 60 och 80 gäster är stor när det gäller val av tält. 

Hyr tält för stort bröllop

Vid större bröllop är sektionstält ett bra alternativ – de går att få med heltäckande lining eller med transparenta tak. Med en bredd på 10 – 15m där vi bygger så många sektioner som ni behöver. Dessa tält kan delas upp invändigt och t ex skapa ett backstage område för bandet och serveringspersonalen. Kan även byggas ihop med partytälten i XXL-serien.

Hyr tält för mindre bröllop

Ett tält, med belysning och de enklaste möblerna kostar ca 150kr per person om man är runt 40 personer. Lägger man till 70kr  får man även ett golv i tältet. Dessa priser förutsätter att man hämtar och bygger själv. Med transport och montering, större plats, heltäckningsmatta, lining, stolar med stolsöverdrag och kristallkrona i taket kan det gå norr om 1000kr per gäst så det finns lösningar för hela skalan. Som kund kan du påverka priset i båda riktningarna genom att lägga till eller dra ifrån, göra allt – eller delar – själv. Ellips-75 är ett populärt tält för de kunderna som hämtar och bygger själva. Om vi bygger så rekommenderar vi T4-XXL på 75 m2 som även kan byggas ihop med andra tält i XXL serien för att ge er den plats ni behöver.

Hyra möbler till bröllop

Vi har ett brett utbud av stolar för bröllop. Chiavaristolen i vit, guld och limewash. Vita fällstolar för utomhusvigslar eller varför inte bänksetsbänkar att ställa ut till vigseln? Bankettstolar med överdrag, mingelbord till fördrinken och barstolar till småtimmarna – vi hjälper er med allt. Vårt förslag är att ni besöker vår utställning för att själv välja ut er favoritstol och se de olika kombinationerna av dynor och stolsöverdrag på plats.

För bröllopsdukning är honnörsbord med tungor är en mycket trevlig dukning där brudparet har en bra blick över sina gäster. Normalt sätt skall honnörsbordet vara längre än ”tungorna” som går ut ifrån detta, men när det kommer till att duka i ett tält är det inte sällan som tomtmarken styr vilken form och storlek man kan ha på tältet. Utifrån detta får man lösa dukningarna och kanske gå ifrån det som är tradition när detta så krävs. Ibland finns det acceptans hos våra gäster att sitta trångt. Detta för att kunna bjuda alla sina vänner och släktingar till en bröllopsfest på sin barndoms favoritställe där platsen begränsar tältstorleken.

Att hyra runda bord har blivit mer och mer vanligt i Sverige. Vanligt är att man sätter ett rakt honnörsbord och har olika runda bord till resten av gästerna.  Det finns runda bord för 6, 8 och 10 personer. Kör enhetligt eller blanda storlekar. Vi föredrar bordet på 150 cm för 8 personer som ger möjlighet till både trevliga samtal och dekoration. Hyr till runda footlong dukar för rätta bröllopskänslan eller lägg på en kvadratisk duk för att göra det elegant men lite mer ledigt.

Vår målsättning är alltid att lämna ut bröllopstältet till självhämtare redan på torsdagen så fredagen kan användas till dekoration och allt annat som skall förberedas. Denna extradag betalar ni inget extra för. Samma sak gäller när vi skall bygga tältet, vi vill gärna ha lite marginal och låta våra kunder inreda tältet under fredagen.